Τωρα και στην ALEXA Το έξυπνο Ηχείο από την Amazon

Πως δουλεύει; Πολύ απλά, όσοι έχετε Amazon Έξυπνο ηχείο απλά κάντε ενεργοποίηση το Skill του Sfinakia Fm από εδώ https://www.amazon.com/Greek-Radio-by-Sfinakia…/…/ref=sr_1_1 . Μετά απλά πέστε "Alexa Play Greek Radio, η Αλέξα Open Greek Radio, και άμεσος συνδέεστε με το ραδιόφωνο μας. 

https://www.microsoft.com/en-us/store/p/sfinakia-fm/9nxnvmk1llh4?rtc=1Το δικο σας ραδιοφωνο παρουσιάζει την δωρεάν εφαρμογή για κινητά, το
 “Sfinakia FM App” για να μπορούνε έτσι όλοι όσοι έχουνε iPhones η  iPads  & Android Phones και Windows Phones να μας ακούνε όπου και νά βρίσκονται!

https://itunes.apple.com/us/app/id1175909620

 Η εφαρμογή αυτή είναι διαθέσιμη για ολα τα μοντελα iPhone & iPad & Android δωρεαν και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα χρήσιμων λειτουργιών.

Οι κυριότερες λειτουργίες της εφαρμογής αφορούν τα πλέον βασικά χαρακτηριστικά και ειναι:
  • Δίνει την δυνατότητα να ακούσει κάποιος το ραδιο μας Ζωντανά 
  • Πρόσβαση στην σελίδα μας στο Facebook 
  • Πρόσβαση στην σελίδα μας στο Twitter "
  • Πρόσβαση στην σελίδα μας στο Youtube 
  • Άμεσος τρόπος επικοινωνίας με το να μπορεί κάποιος να καλέσει το Studio από το κινητό του, να μας στήλη e-mail η να επισκεφθεί την κεντρική μας σελίδα διαμεσου τις εφρμογής. 

Η εφαρμογή “Sfinakia FM App” διατίθεται δωρεάν στους χρήστες iPhone & iPad στην αγγλική και ελληνική  γλώσσα μέσω του AppStore 

Απλά πηγαίνετε στην σελίδα της  AppStore   από το κινητό σας ψάξτε με την λέξη κλειδί "Sfinakia Fm App" έτσι απλά μας απολαμβάνετε ζωντανά!
 
=========================================================================


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sfinakia.fm#

Δωρεάν η εφαρμογή και στο Google Play store να την κατεβάσετε και να μας ακούτε ζωντανά 24 ώρες την ημερα όπου και να βρίσκεστε!


Απλά πηγαίνετε στην σελίδα της Google Play Store η από το κινητό σας ψάξτε με την λέξη κλειδί "Sfinakia Fm" έτσι απλά μας απολαμβάνετε ζωντανά!