ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Κανε κλικ το play να ακουσεις ζωντανα!!
Sfinakia FM


Κανε κλικ το play να δεις ζωντανα!!

"Γ"ερολυκος" - Κωστας Μυτιληνης

"Γ"ερολυκος" - Κωστας ΜυτιληνηςΟ "Γερολυκος"  Κώστας Μυτιλήνης του αρέσει να λέει είναι ένας "Διασκεδαστής" εδώ στο Σφηνάκια FM.  Για εμάς όμως είναι κάτι πολύ παραπάνω.  

Ο Κώστας καταρχάς είναι ένας από τους ποιο έμπειρους παραγωγους μας, αμέτρητα χρονια στο ραδιόφωνο, ξεκινώντας από τα παιδικά του χρονια στα χρονια με τους πειρατικούς σταθμούς στα FM με μια λυχνία 10X100.  Από τα χρονια που περναμε αγκαλιά το τρανζιστοράκι μέχρι και τα χρονια που η τεχνολογία έφθασε να μπορούμε να ακούμε μουσική μέσα από οποιο μηχάνημα βάζει ο νους μας ο Κώστας ήτανε παρόν. 

Έχει δουλέψει σε αρκετά επαγγελματικά ραδιόφωνα στην Αθηνα ενώ σήμερα συνεχίζει με πολύ μεράκι και κέφι να μας διασκεδάζει μέσα από αυτό εδώ το ηλεκτρονικό μέσο που αποκαλούμε Σφηνάκια FM

Ο "Γ" ερολυκος ... προτιμάει να ομορφαίνει μελωδικά τα βράδια μας και μοιράζει φιλική παρέα & μουσικές επιλογές για συντροφιά προς όλους μας.  Όπως μας υπενθύμισε και ο ίδιος "είναι πολύς κόσμος εκεί έξω που έχει ανάγκη να ακούσει "ζωντανό" ραδιόφωνο ... η μαγεία του ραδιοφώνου μας κάνει να ξεχνιόμαστε και να ειναι λιγότερο αισθητή η μοναξιά της σημερινής σκληρής κοινωνίας !!! "
Sfinakia FM Greek Radio

Sfinakia FM Greek Radio

Author & Editor

Sfinakia FM Washington D.C.

Subscribe to our newsletter

(Get fresh updates in your inbox. Unsubscribe at anytime)